Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Ligger ner bäddad

i vita lakan och tankarna snurrar i huvudet

livet passerar revy i mitt huvud

livet har varit tufft på många sätt 

smärta och värk har tagit över mitt liv  om och om igen

nu ligger jag här och väntar

väntar på att få komma i väg in på operation

tårarna rinner nedför min kind

vill så gärna att detta ska gå vägen

att detta blir den sista operationen

tror inte jag orkar flera

kroppen är trött själen är trött....

 

Livet ... Det vill jag ha tillbaka

och leva mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-03 09:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-11-29

  Ronny Berk
sänder omtankar !
2014-11-29

  ULJO
Allt gott till dig vännen
2014-11-03

  Robert Jonsson VIP
Lycka till, verkligen!
2014-11-03

  M M Mannheim VIP
En dikt som fyller mig vemod och sorg men också med hopp. Som jag hoppas att du tar med dig.
2014-11-03

    Birgersdotter VIP
Berör-styrkekramar till dig.
2014-11-03

    ej medlem längre
Önskar dig allt gott! Gud vare med dig!
Kram
2014-11-03

  Angel of love
Önskar dig en ljus framtid, utan smärta och fler operationer.
Många kramar med styrka till dig.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A