Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev ditt liv

Livet har sakta men säkert återvänt

åkt på bakslag antal gånger.

smärta...tårar... Ja listan kan göras lång

av alla känslor som passerat.

Det har nu gått en tid tar fortfarande en dag i taget

och ingenting för givet, livet är skört på många sätt.

Lev ditt liv,älska ditt liv,du har bara ett liv så lev fullt ut!




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-26 16:03



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vackert om livet som griper tag i en. Något värt att kämpa för och kämpar gör du. Kram
2015-03-04

  Henning Hson
Så bra och rätt!
2015-02-21

    Birgersdotter VIP
Så rätt..styrkekram till dig
2015-01-27

  Maiah VIP
Kloka livsråd att ta till sig! Kämpa vidare , kram
2015-01-26

  Angel of love
Det är en styrka att kunna leva och uppskatta livet.
Kram och all lycka och styrka till dig. <3
2015-01-26

  ULJO
Du har så rätt. Livet är inte för givet så det måste bevaras varligt
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A