Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fått ifrån mobilen!


En läcker blondin vinkar till mannen


Han tycker att han känner igen henne
Känner jag dig? frågar han

Hon svarar
Om inte jag tar fel så är du far till ett av mina barn?

Han börjar fundera på den enda gången som han har varit
otrogen och säger
Shit!
Är du den där strippan som jag satte på på biljardbordet
på min svensexa medan mina kompisar såg på
och då din väninna piskade mig med våt selleri
och stoppade upp en gurka i röven på mig?

Nej, jag är din sons klassföreståndare...

Ken Cassel
27/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel