Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte lita på någon


För man kan bara ge sin tillit till någon

och hoppas att den inte strular till det för en

Att den håller vad den har lovat

Att det fortfarande är en äkta riktig vän

En som för allt i världen inte vill göra en besviken

Kommer du klockan sju imorgon bitti som du har lovat?

Självklart!

Ken Cassel
27/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel