Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasså, har du den västen på dig idag


Är grinig och tjurig

Inte så speciellt glad

Men vad är det då som har hänt

För är det någonting som jag kan göra för att du åter

ska kunna börja skratta och må bra

Eller är det mig som du är sur på

och vill ska dra

För om det är så så får jag väl be om ursäkt för vad det

nu än är och du får fortsätta

att ha en bra dag...


Jasså, du har på dig den västen idag!

Så tråkigt!

Ken Cassel
27/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger
Publicerad 2013-01-27 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel