Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss säga att allt det här är över


Att det här är slutet på våran brottsliga bana

Och att det är här som vi måste skiljas åt mina kära bröder

medan det i våra hjärtan håller på och blöder

Så om du Johnny går åt väst och du Conny går emot öst

och du Micke åt norr

så går jag emot söder

Så ni får alla sköta om er och ha det så bra så länge

Och kanske vi möts någon gång igen i framtiden..

Ken Cassel
27/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-27 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel