Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illa valda delar av mig

föder illa valda delar
rumlar 
inget helar 
kastar ihopskrynklade planer
pusslar tankar
begrepp 
skräck
mot inre röster
andras synsätt 
vad som verkar rätt 
letar kärlek
synar försvar 
gnagande tankar 
om att inget blir kvar
medvetandegör
lever lite 
och förgör
sjunger på gemensamma verser
möter ögon av minnen
duperar och förför 
hör ditt rop 
i mitt
möter viskningar med skrik 
lyssnar sakta till allt som snurrar för fort 




Fri vers (Fri form) av Zoo
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-28 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo