Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndabocken!

Christer Petterson
Vilket inte fanns en chans i världen att han skulle
kunnat ha mördat Olof Palme
För han var ingen mördare och hade det inte i sig
Lärde känna Christer sista året innan han dog
med värsta magcancern
Frid åt hans minne
Men jag kan tänka mig att polisen däremot måste ha
pekat ut honom för Lisbet Palme
För vid första konfrontationen på polisstationen kunde
Lisbet inte peka ut Christer P som mördaren
bland de gubbar som stod uppradade
i konfrontations rummet
Inte förens polisen talat om för Lisbeth vem hon skulle
peka ut vid en senare konfrontation
så gjorde hon det
Pekade ut honom
Polisen hjärntvättade stackars Lisbeth med Christer P
fotografi vill jag påstå
För dom ville få till en syndabock för att kunna lugna ner
det svenska folket
Och då tog dom en nerknarkad smått fyllskalle
till Syndabock
Inte så speciellt smart heller vill jag påstå!
För hur dumma i huvudet tycks polisen tro att det
svenska folket är egentligen?
För mig lurade dom i alla fall inte
Långt ifrån
Så det här mordet på Olof var länge och väl planerat
med säpo och polisen inblandade
Ja, det kan jag käka upp mina gamla kalsonger på
Men så lever ju vi svenskar också i en sostifikerad diktatur
där de förtroendevalda politikerna har lekstuga
med våra skattepengar
Ja, då många av de höga politikerna är bara ute efter
att gynna sina egna intressen först och främst
Kunna göra sig en liten extra hacka på sidan om
Ha egna företag och så vidare
Och i det här fallet så har väl Olof Palme råkat att trampa
några av dem på tårna då de bara var tvungna
att få bort honom från politiken
Han var för farlig helt enkelt
Visste väl för mycket av vad som hände bakom
stängda dörrar
För Olof själv var inget dumhuvud
Kunde sådär tio elva språk nästan flytande
Plus att han var så pass smart att han gick med i
Socialdemokraterna ,
trots att han själv var född borgare och hade egentligen
sitt på det torra
Socialdemokraterna som alltid har försökt framtona
att de är på de fattigas sida
Det vanliga svenska fotfolket
Knegarnas
För Olof själv var aldrig fattig
Ett smart drag
För istället som borgare gå emot det svenska folket
gick han istället med dem som socialdemokrat
Bra där
Synd bara att han trodde att han var någon slags gud
som kunde be sina livakter att gå hem
då han och Lisbeth gick på bio på Look
Och då livakterna påstår att dom gjorde det?!
Gick hem alltså
Big mistake!
Och om ni frågar dagens statsminister Fredrick om han kan
tänka sig att gå på bio utan sina livakter
för att sedan ta tempen på stan så vill jag tro att han säger
Nej!

Syndabocken!

Ken Cassel
28/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-28 13:05



Bookmark and Share


    tramp
Ja jävlar tänk om du har rätt !??
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel