Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett snabbt möte..

Ser dig komma emot mig, ser värmen i dina ögon!
Jag kommer på mig själv att jag glömt att andas.

Min hjärta slår fort, jag går mot dig.
Vill känna dina armar om mig nu.

Känner hur du omfamnar mig och leker med fingrarna i mitt hår.
Vi tryckte våra kroppar mot varandra, besvarar din kyss med samma hetta.
Jag vet vi har bara några minuter, jag vet att vi båda måste gå åt varsitt håll igen.
Men passionen vi känner för varandra övervinner lusten att göra rätt.


Smeker sakta din kind och måste gå igen..




Fri vers av Angel of love
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-28 17:10



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

mycket vacker poesi
2013-02-04

  Ola Rydberg
Fint och intensivt
2013-02-04

  Tino
Vackert möte, stark och fin kärlek
2013-01-29

  ULJO
Kärlekens förening
2013-01-28

    Max Poisé
Precis så! Det ska onekligen finnas kvar i längtan!
2013-01-28

  Rise Little One
Helt underbart möte...
2013-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Kanske en försmak av det som ska komma...sensuellt och ömt...
2013-01-28

    ej medlem längre
Åh vad underbart det låter! Kan inte låta bli att börja drömma. :)
2013-01-28

  Lars Hedlin
Ett kort möte som ger värme :)
2013-01-28

  Nina.H
Passion...underbart!
2013-01-28

  Lars E Jönsson
oj oj oj................vilka bilder du framkallar
2013-01-28

    ej medlem längre
Berör...
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love