Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bob Marley och jag


träffades på en dag

Och eftersom jag älskar hans musik och texter

blev jag så himla otroligt glad

då jag sa till honom att jag tyckte One love är

mycket bra

Och då bara instämde han lycklig och glad med ett

litet flummigt ha ha

Och efter att vi hade rökt på en fredspipa eller två

i all vänlighet

så gav han mig ett signerat exemplar av hans senaste skiva

Natural Mystic

Och vilken skön lirare han är, tänkte jag..

Bob Marley och jag!

Ken Cassel
28/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-28 22:13



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
håller med dig
2013-01-29

  Rise Little One
Håller med dig Ken..
2013-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Han är en av mina söners favoritartist...
2013-01-29

    ej medlem längre
Bob Marley är/var reggaens okrönte Kung.
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel