Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sitter i bunkern och håller utsikt efter fienden


Och medan vi väntar så röker vi på ett par feta

och spelar lite kort för att få tiden

att gå

Och ouppmärksamma som vi var just då så kom fienden

helt plötsligt på dörren och knackade på

Och då de fick se hur stenade vi var så ville de också

vara med att få slå på en fet eller två

Och då gjorde vi så

Och efter det så la vi alla bara ner våra vapen

och vart bästa som vänner istället

För där satt vi allihopa i bunkern och bara skrattade

lyckliga som få..

Ken Cassel
28/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger
Publicerad 2013-01-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel