Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publ. även på annan plats


vådan

 

Sargad våd

omgärdadande omslutande

hennes lugn, fållat

säckar med sand dämmer tårarna

de utifrån

från att fräta

de inifrån

från att försaka

hans

 

Uttal är neutralt

med bakvända vokaler

insprängda i ordflöden

överflödiga




Fri vers av cilax VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-29 12:44



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Varför just sand i säckarna? Från Grå till Brun... men pratar vi Utturala uttal som C dorsum abdomen som i botten där undantaget är C. eller bara vådan som räcker väl nog utan uttal. Det är som ett lirkigt pussel med Insprängda ord som gäckar. Sargad känns alltid i tystnad oavsett inifrån eller utifrån. Tack för givande läsning! :)
2013-02-06

  Nanna X
skicklig väv av språkljud och textilier
2013-01-29

  Per Blomqvist
Emotionell kolaps med liknande känslor utåt och inåt.
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt