Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under asplundens tak


Under asplundens tak

Bäddades strålglansen

Ljusgrön


Där smekte handen kind


I bälgtung andning

Såg jag ditt bröst


Vindarna andades åt oss

När så lövkronorna bugade


Och jag skälvde med de

dansande bladen



© R Werner




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-29 14:49



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Sensuellt och varmt naturvackert!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner