Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite omarbetad dikt från mitt skönlitterära manus "Fjärilssekunder". Den har en röd tråd genom berättelsen :)


Fjärilssekunder


Lilla larv, lilla larv
Våga tro på dina drömmar
Ur kvalen föds en kontrast
När stormen har bedarrat
Lättar gryningsljuset din last

Bär iväg, bär iväg, vackra fjäril
Du föddes med andra motiv
Där slutet bara var början
På ett underbart liv



© R M Werner




Fri vers av R Werner
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-14 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner