Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om att inte våga möta en annan du, dennes tankar utan att bli rädd


Hur började allt

Hur började Hitlers sjuka spel

förmodligen genom möten

med hans slutna sällskap

i ett rum som deltagarna

andades samma andetag

och tankarna gick inte att

skilja åt

 

hör du ..som har öron

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-29 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra och stark
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP