Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den obotliga narkomanen!


Du har blivit till någon annan för jag känner

inte igen dig

Så vad är det då som har hänt, vännen min

För så här har du aldrig betett dig förut

Så konstigt frånvarande

Och du som annars brukar vara så god och fin

Prata med mig


Vännen svarar

Jag har tyvärr blivit till den obotliga narkomanen

som bara älskar droger

Så droger är mitt nya liv

För knark smakar så gott och får mig att må så bra

Får mig att skina upp skrattandes glad

Min nya giv

Så ledsen men nu så måste jag faktiskt gå ut och drifta

för att ha råd med mitt nya liv

där knark är godis

Ledsen..


Hm!

Inte bra vännen min

Skärp till dig!

För du förstår väl att du kan gå under?!

Ken Cassel
29/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-29 17:46



Bookmark and Share


  Fånga dagen
det där beroendet kännet jag igen själv beroende av benzo och citodon man ger upp allt för det där godiset även om jag får mitt utskriver lagligt men jag har sökt till tubmottagningen på sabbatsberg. Bra formulerat
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel