Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan gå!

HispaHarry och Busige Bert
De gingo på isen och drattade på stjärt
"Hujeda mig" kved Harry
"Buhu" bölade Bert
Sen flögo dom hem på var sin fjärt




Bunden vers (Limerick) av maria kide
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-29 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha bra som busen som vi säger i karlstadsområdet.
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide