Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monument

 

Likt ett monument
över min oförmåga
över min trötthet
står julgranen kvar
med brinnande ljus
glitter och kulor
i vardagsrumshörnet 

medan januarilönen
redan är slut 

 



Fri vers av Anna H
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H