Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill bara vara positiv, mitt i all denna hårdhet och kyla.......


Alternativ

Vill va´ett alternativ
till denna hårda värld
med ett evigt driv
fortsätta min färd
mot en värld i fred
där ingen alls är vred


Vill va´en valmöjlighet
utöver det konventionella
en genomförd omöjlighet
för de spirituella
mot en bättre jord
slut på alla mord



Vill bli en realitet
inte bara en dröm
ta fram en verklighet
och göra den berömd
för sin humanitet
i all härlig evighet ..........


--------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 15:31



Bookmark and Share


  poetryGirl
ja, man får börja ge människan ett 'fredspiller' annars går det inte
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska