Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerade texten första gången hösten 2011 under alias "Inte som förut"


Ballerina




Om din stumhet kunde tala
då du stannar i ditt steg
trots att koreografen viftar med armarna
och publikens förväntan
svämmar över dig
och du glömmer hur man simmar trots
att din pappa lärt dig

Om din stumhet kunde tala nu
kanske den skulle berätta
att också främlingen i dig
kräver sitt spelrum
allt medan du balanserar mellan dina
två världar
inte länge lika ensam




Fri vers av surface to air
Läst 533 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-01-30 20:33



Bookmark and Share


  Dito VIP
Det kanske främlingen inom oss som vi borde lära känna bättre
2013-02-09

    lenakarin
En förhoppning, en besvärjelse, ett löfte om att någon ser henne trots stumheten?

Och främlingen i dig..

Mycket mycket bra o verkligen en text man inte glömmer
2013-01-31

  Jordgubbsodlare
Gillar verkligen den här som ett ömsint parti Cluedo, som en gåtfull fråga i riktning mot insikter man blundar och bävar inför
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air