Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugo

Det är inte så att folk slutat önska ett slut på livet
Det är bara att folk har större krav på det hela
Att dö är inte tillräckligt
Vi kännetecknades av formexperiment
Så det finns bara det omöjliga kvar
Önskan om att sluta existera




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-31 01:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Inte slutat exjistera. Folk vill ha en ny världsordning. den här är ond., Bra tänkt ändå.
2013-01-31

  Tarantaran
Tankeväckande, humoristiskt..
kanske få löften om att dö
flera gånger om man inte
är nöjd..vill byta stil..reklamera..
anlita en annan entrepenör..
lyxigare..billigare..snabbare..
mindre plågsamt..med fina
garantier..möjlighet att få
klaga och göra om..om man
inte är helt nöjd..helt enkelt
dödnöjd med sin död..:)..få
provdö..såklart..annars vet
man ju inte.....osv. osv....:)
kanska för att fördröja det
hela litet..också...den lyxigaste
varianten för en lycklig frisk
individ som önskar bara leva
med samma kropp vidare...
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

1342
1342