Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Din vänskap värmer mitt hjärta, är så glad att du finns hos mig.
Jag vet jag kan komma till dig när som helst. Jag vet att du skulle stå där och låta mig gråta mot din axel, jag vet att jag skulle kunna komma till dig om jag bara behövde en kram!
Jag vet och känner att du kommer finnas för mig, precis som jag för dig.
Vi lyssnar på varandra och vi delar vårt innersta, du vet mer om mig än jag om mig själv.
Dina ord lugnar mitt annars så brusiga inre.
Tack min vän




Fri vers av Angel of love
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-31 08:28



Bookmark and Share


  ULJO
Fina ord
2013-02-01

  Janne
Så fina omtänksamma
ord skrivna till din vän!


2013-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart skrivet om din vän...
2013-01-31

  Maj-Lis VIP
Fina ord om vänskap och värme
2013-01-31

  Lars E Jönsson
Bra
2013-01-31

    ej medlem längre
Underbart skrivet om en vacker själ som funnit som tvilling. Din text sprider ljus och glädje. :)
2013-01-31

    Lars Gullberg
fantastiska rader.
rader som bygger en bättre värld för oss alla

den vi inte alla rår över

kärleken inte alla är förunnad
sprider du dess budskap
fina du

fint att läsa dej
2013-01-31

    Anki.A
Berör.... vacker/Kram
2013-01-31

  Lars Hedlin
Underbara ord som berör..Tack o Kramar!
2013-01-31

  Peter Stjerngrim VIP
Nu syns den överallt!
Det är den värd att få göra - för den är bra på fler än blott många sätt ...
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love