Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Du Bära Min Kofta?

Vill du bära min kofta
av sorg?

Den är tung av vemod
& dyblöt av tårar

stickad av vägar som mötts
& snabbt skiljts

Några trådar har slitits av

En del trådar hänger som vid stup
men håller ännu
fast

Den går nog att laga

Vill du bära min kofta
så varsågod

Jag klär så gärna av mej för dej




Fri vers (Modernistisk dikt) av Thomaz Ransmyr
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-31 14:58



Bookmark and Share


  annalinnea
mycket bra!
2013-02-05

  Jordgubbsodlare
Jag gillar din vinkling! Nej tack till kulturkoftan dock! Du kan få låna en fleecetröja av mig, lätt och snabbtorkande och värmer något helt otroligt! ;)
2013-01-31

  Regn & Grus
Tycker om den här dikten, den är i sig avklädd i ett fantastiskt rikt bildspråk där livet självt vävt trådarna..
2013-01-31

  Nina.H
Vemod och sorg möter ironi.. fantastiskt.
2013-01-31

  Nina.H
Vemod och sorg möter ironi.. fantastiskt.
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr