Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i splittrat glas

genom glaset

med skärvorna bakom mig

runt mig

i mig



på glas

går vi sakta

med blodiga fötter

stumma röster



bakom glaset

ser vi

längtansfullt på friheten

aldrig


bortslängt glas

skärvorna döljer sig

i gräset

där vi återigen kommer gå


genom glaset

går vi i fältet

av spillror

kommer aldrig fram


i våra splittrade vinglas

i varenda skärva

speglas det vi

som blivit jag









Fri vers (Fri form) av April Benedict
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-31 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict