Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ej vilsen ( senryu )






man är ej vilsen




om inte färdriktningen




spelar någon roll










Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-31 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tanken går till Lewis Carroll: If you don´t know where you are going, any road will take you there.


2013-01-31

    ej medlem längre
så fin! **
2013-01-31

    ej medlem längre
Åh, så kloka ord...nej precis så är det ju.
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran