Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är kärleken när man behöver den som mest


När ensamheten börjar att tära allt för mycket på en

och hela livet börjar kännas som pest

Jätte tråkigt

För det är när man är tillsammans med henne

som hela livet känns som en liten fest

I alla fall om båda två är på samma nivå efter att ha

klarat av varandras små oskyldiga test

För kärleken sin som man har eller bär, måste väl ändå

bara vara nummer ett

Den som är bäst

Så vart är nu kärleken någonstans?

Ken Cassel
31/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-31 19:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Här är jag :)
2013-01-31

  Rise Little One
Det finns nog inom dig ...
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel