Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRYPA OCH GÅ




Vi lär oss krypa
vi lär oss gå
och går vi vidare
ar vi antagligen ont i höfterna,,,

Vi lär oss krypa
vi lär oss gå
och går det utför
så faller vi gärna med,,,

Vi lär oss krypa
vi lär oss gå
och går det av bara farten
då ha man klimax,,,

Vi lär oss,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-02-01 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten