Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte på minnet..minnen..deras väsen


i minnet minnen ( choka )


subtila minnet...


undflyende, värdefullt;


vi skördar vår säd,


vinner tillbaka våra liv


vår historia;


möter de jag vi har varit,


ger liv åt alla;


tider och skådeplatser-


väver ihop allt..


önskat i oönskat.. blir


till en täckande livsväv







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-01 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran