Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mycket älskade människan sanningen ( senryu )





så kan det kännas




man offrar efterrätten




för en söt sanning




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 177 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-01 23:49



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så är det...:) Sanningens beska smak...:)
2013-02-08

    ej medlem längre
!
2013-02-08

  smultronbergen VIP
Ja sanningen får offra efterrätten
de brukar bli ljumna innan de
kan avnjutas ändå!!!
Mkt fyndigt
2013-02-02

  Rise Little One
Så sant...
2013-02-02

  Federico Romano
Fyndig Brava .. Eller blir det tvärt om, man äter efterrätten i god tro & får diabetes.. Un cramo..
2013-02-02

  ULJO
Verkligen en sanning, brra skriftat
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran