Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My heart is refusing me

Är det mitt hjärta eller sinne
som gör att det blir såhär?

Som gör att jag håller allt inne
slippa såras, eller vara till besvär.


Ja, jag tror att det var så,
mina känslor blev till kärlek.

Men så blev det ändå
tystnad som förvandlades till svek.


Men vi kan vara vänner
säger du, och jag förlorar igen.

Allting som jag känner
förvandlas till att "vara en vän ".




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-02 00:30



Bookmark and Share


  Elber3th VIP
all vänskap är inte alltid välkommen precis när den skall delas ut, men kanske senare
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus