Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan..

Min hud, min kropp längtar efter din beröring, vill känna dina smekningar.
En längtan som vuxit och tar alla min tid.
Mina tankar och fantasier flätas samman med vardagen jag lever.
Bara din blick kan få mig ur balans, hur blir det när du rör vid mig.
Kommer jag komma helt ur balans och bli fångad i din famn.
Mina händer skakar, kommer du få dem att sluta.
Ta mig i din famn och lägg mig ner, mina ben skakar!
Kyss mig och visa din trygghet...




Fri vers av Angel of love
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-02 01:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ger mig vackra känslor inom ;)
2013-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och mycket längtansfullt...
2013-02-02

    ej medlem längre
Stark är längtan
2013-02-02

    ej medlem längre
mycket vackert skrivet...*
2013-02-02

    Max Poisé
Fantastisk längtan! Imponerad av att du fångar känslan men ändå låter denvara inkapslad. Bravo!
2013-02-02

    ej medlem längre
Låt dig falla i trygghetens famn där du får möta lugnet! <3
2013-02-02

  ULJO
Kärlek och sensualitet på hög nivå
2013-02-02

  Federico Romano
Låt dig fångas: fritt fall..
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love