Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag hade ett par vingar på min rygg


så att jag kunde flyga min väg

Precis som om jag vore en liten ängel

Bara ta lite sats i den så förtjusande parken och känna

hur fötterna mina lämnar marken

för att genast stiga brant upp i luften

För om jag kunde det så skulle jag bege mig ut

på den så stora luffen

Se mig vida omkring ute i världen

Bara sväva fritt fram tillsammans med molnen

eller med alla andra flyttfåglar på den

så klarblåa himmelen

Bara göra ett par looper leendes glad och visa alla

vad jag vågar göra

då jag är en luftens akrobat

En riktigt tuff en

För om jag hade ett par vingar på min rygg

så skulle jag också

slippa varje morgon till jobbet ta den så tråkiga bussen

som går sina omvägar innan den kommer fram

till sin slutstation

Slussen!

Ken Cassel
2/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-02 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel