Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan sträcka dig efter din bibel


och gå ner på dina bara knän och be till den

så stora herren om hjälp

Men det kommer inte att bli något bra

eller göra dig något gott


Du kan gå till det gamla slottet vid Gamla Stan

och knacka på kungens så stora port

och be om hjälp

Men när du blir avhyst därifrån med informationen

om att kungen är strängt upptagen

kommer du inte att bli så speciellt glad eller frälst

Så vad det nu än är som du behöver hjälp med

eller vill tro på

så är det nog ändå bäst att du tror på dig själv

och tar hand om problemen dina

på egen hand

Och när du har lyckats med det kommer du att känna

en eforisk känsla inom dig

om att du inte behöver någon gud

För nu när du helt tror på dig själv kommer allting annat

som du tar dig för

gå lekande lätt

Helt rätt..

Ken Cassel
2/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-02 03:25



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja jag har då inte blivit hjälpt av att be till Gud då jag puckat nog i krissituationer gjort det. Kanske finns det någon form av högre makt, men denne sitter inte i himlen, isåfall har denne än mer makt. Kanske finns ett öde? Men jag vet inte det heller längre. Man får nog alltid hjälpa sig själv är jag rädd, helt rätt, men det är fan inte enkelt...
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel