Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista vilan

På ditt rum har du levt i några år, möbler har stått på sin plats,dina finaste saker fick du med dig när du lämnade huset!

Du var ofta tyst, du satt i dina egna tankar.
Men varje gång man kom in till dig sken du upp!
Du sa - Hej min flicka
Du tog min hand och la på din kind.
Du läste mycket och berättade gärna om va böckerna handlade om.
Men åren gick och för nån vecka sen började din kropp säga ifrån..
Jag såg i dina ögon att nu va du färdig.
Du slutade äta och du tog inte din medicin.
Vi kunde inte göra nått, det var din vilja.
Sista gången jag var in till dig såg du på mig och jag såg att du tänkte
- Hej min flicka
Jag log, tog din hand i min. Jag visste att det var sista gången vi sågs.
Pussade din panna och sa vi ses sen.

Idag kom jag tillbaka till jobbet,gick förbi ditt rum!
Din namnskylt och din bild var borta.
Änglarna hade hämtat dig <3
Ler med tårar i blicken, det var din tur, du hade gjort ditt.




Fri vers av Angel of love
Läst 267 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-02 04:35



Bookmark and Share


  erkki
Fantastiskt fint! Om alla finge sluta sina dagar i din omsorg vore världen lite bättre!
2013-02-03

    ej medlem längre
Bra rubrik. Texten är ganska hastigt skrivet? Dessvärre med talspråk och symboler som kanske inte vanligtvis hör till en text som så. Mellanrum saknas efter kommatecken och så finns det några stavfel. I övrigt är innehållet en text som målar upp en känslomässig händelse, men berör inte på känslomässigt plan såsom grammatiken gör sig, för min smak, aningen för "personlig".

2013-02-03

  Lars Hedlin
Känns igen mycket...du förmedlar det mycket vackert "GILLAS STARKT"
2013-02-03

  Osvalds_Dotter VIP
Känner igen din text,,
och känner känslan,,

Vackert skriven!
En ära att få vara med i en människas
liv till sina sista dagar.

En ära att läsa denna text.

Ödmjukheten lyser mellan raderna.

Jenny
2013-02-03

    ej medlem längre
Detta var vackert, berörande. Fäller en tår.
2013-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket finstämt och ömt skrivet...
2013-02-02

    ej medlem längre
Livets tid, fint
2013-02-02

  Stefan Höglund
Så bra och ändå med värme som du beskriver det oundvikliga.
2013-02-02

    ej medlem längre
Ruggigt. Hatar döden intill vanvettets rand!!
2013-02-02

  ULJO
Berörande rader på gränsen til vackert och med ett melankoliskt intryck Helt enkelt underbart förmedlat.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love