Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slängkyss

Blåser iväg en kyss och jag hoppas att den når fram till dina läppar.

Om du känner en öm smekning över dina läppar så vet du att min kyss har hittat fram.




Fri vers av Angel of love
Läst 2851 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-03 05:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mysiga ord som ger en skön känsla...
2013-02-03

    ej medlem längre
bärs av en längtans ömma vind..fint!!
2013-02-03

  Lars Hedlin
Magiskt tar den en färd från själ till själ ;)
2013-02-03

  Lars E Jönsson
tänk om det är vindstilla
2013-02-03

  Nina.H
Fint..
2013-02-03

  Osvalds_Dotter VIP
Vackert!
2013-02-03

  Keijo Korkea-aho
Fint en slängkyss kan vara underbart om man kan känna
2013-02-03

    ej medlem längre
Mmm... En kyss så öm, så rar. Den känns verkligen. :)
<3
2013-02-03

  SatansSon VIP
Jag känner av den.
2013-02-03

  ULJO
Underbar tanke
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love