Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konst av MaRit MaRitza LöfRoos. Guld silver brons heter tavlan


Guld silver brons


De är mina

älsklingsfärger



I kläder

nagellack

skor

kavajer

och tavlor




Övriga genrer av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-03 13:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Så Vackert och lysande
gillar det jag ser
2013-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Dom lyser så vackert...
2013-02-03

  Bibbi VIP
Skönt val Du gjort.
2013-02-03

  aol
dom är så vackra färger
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos