Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idel solsken ( haiku )




idel solsken






vintern ler med öppen mun






kalla tänder syns











Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-03 14:11



Bookmark and Share


  Sunlight
härlig haiku!
2013-02-08

  bittemi VIP
Gillar denna viinterbild!
2013-02-03

  Gunwale VIP
Gott om istappar nu!
2013-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Solskenet
kan bitande ta
vara förberedd
är ju bra...
Väl skrivet!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran