Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små kortdikter del 20



mantelrörelsen,




vapnet avfyras




...rekylen




************



kyssar blir minnen





som eldar blir till aska-




obönhörligt slut




******************



du går igen





ser din ryggtavla




...känner höstvinden




****************




en blyg blick




ögon tvekar av rädsla;




att hitta blicken



är att sjunka i-



våga vara förlorad









Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ochså bra!*
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran