Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturkatastrof


Storm 1968

En pappa
med sin äldsta dottern
En storm
En kamp
Ett raserat hus


En mamma
En gråtande baby
Fyra tysta småttingar
Undangömda
Under stormen
Återkommer hem


Tre höns
Två tuppar
Tio kycklingar
Hittar hem


En "överlevande" spis
med glödande kol
oförändrat


Det blir mat
och logi
för hela familjen
Under ett raserat tak
Efter naturkatastrofen


Livet går vidare....
Ett bambuhus
med halm tak
åter byggs upp
på nytt





Fri vers av Haiau
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 19:11



Bookmark and Share


    lenakarin
En hel roman, i bara några strofer.
Vill gärna läsa mer om detta!!
Väcker många tankar och är starkt berörande.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau