Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vill vi reflektera till något som vi vill skall bli stöd i tankarna...för min del ofta gitarren


En ton av melankoli....

En ton av melankoli vill gärna slås,
ekar i mitt inre, tynger min uppsyn.
Vill tolka det som djuphet, eftertanke
och reflektion till något....som jag inte vet.
Tänker dur, men betonar det dova, fundersamma,
hjärnkontakt, hjärtfrekvens, lyssnar på efterklangen.
Visst är jag där precis där klangen ebbar ut.
Kan inte slå på muntergökens gryning,
vilar i nuets korniga, flammiga dimma.
Lägger gitarren, handen blir tom, tom på ton,
tankar skrämmer, tystnaden så total...




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-04 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell