Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Någonstans,
här eller där
Finns någon som bryr sig,
finns någon som har dig kär

Tappa inte hoppet
Håll tron högt
Snart så hittar du det
som du har sökt




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-04 19:43



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Och att sluta tro och att söka så är livet inget. Bra skaldat!
2015-03-23

  Nina.H
Ger tröst...vackert skrivet
2013-02-08

    ej medlem längre
just så..bra!
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz