Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen särskild sorg ( choka )



du med ditt minne:


sorg du känner är bekant


den har besökt dig!


ingenting särskilt med den;


liknar de gamla


hjärtekrossande känslor-


grymma- som för första gång!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-02-04 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran