Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flera adjöer än hej måste ju betyda..


adjö...hej!




om alla säger adjö




är alla ensamma snart




och allt börjar om igen




alla säger hej




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-04 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran