Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstjuv ( senryu )



på minus är kallt:






värmer mig med andras ord-






stjäl litet kärlek




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-04 23:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
En gullig tjuv ser jag här...
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran