Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Dolda drömmar

I sorgsprickorna bor

skuggan

den vaknar när solljuset

väcker dig

om natten lägger den sig

som en slöja breder den ut sig

över dina drömmar som du inte 

längre minns




Fri vers av Maiah VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-05 05:34



Bookmark and Share


    Anki.A
Vacker....
2013-02-05

  Lars Hedlin
Så fint och vackert..gillar
2013-02-05

  Stefan Albrektsson
Jag gillar detta! Det är någonting mycket drömlikt över bilden med sorgsprickornas skugga som vaknar av solljuset, och hur den slöjlikt breder ut sig över drömmarna. Det är väl målat i ord!
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP