Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själar

Två själar alldeles för långt ifrån varandra.

Två själar som behöver varandra.

Vi är de två själarna som längtar att få visa varandra den riktiga kärleken och ömheten.

Vi är de två själarna som drömmer om varandra.

Vi är de två själarna som behöver

varandra...




Fri vers av Angel of love
Läst 538 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-05 08:16



Bookmark and Share


    Max Poisé
Das Gut!! Precis så!
2013-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det...längtan finns alltid...
2013-02-05

    ej medlem längre
Mmm. Två själar som dras till varandra och kommer mötas i himlen. Så vackert skrivet. <3
2013-02-05

    ej medlem längre
mycket vacker..
2013-02-05

  Lars Hedlin
Värmen över vinner längtan i denna vackra text...APPPLÅD!
2013-02-05

    ej medlem längre
Ja, så är det ibland, fint
2013-02-05

    Ken Cassel
Fint :)
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love