Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för skillnad på en struts?


Jo, båda benen är lika långa

Särskilt det vänstra..

Ken Cassel
5/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-05 08:56



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
:) SÖT....
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel