Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

världen blev ful
illaluktande och ruttnande
för att jag fanns




Fri vers av Nott
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-05 13:25



Bookmark and Share


  Annika Persson
Var det verkligen världen som blev så ful,
eller bara den där hemska personen, som
aldrig ville låta dig vara, är det därför som
du kanske vill se världen ruttna? Det gör den,
försök därför att se skönheten i världen, där
du finns, alltid skön för någon person.
Världen får alla att må illa ibland, och människor
luktar illa ibland (man bedrar varandra o s v), men
man behöver väl inte fastna i det där, utan
lämna det, överge det som ett tomt råtthål under
makadamen för att färdas i tåg på spåret istället,
dit man trivs och inte vantrivs.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Nott
Nott