Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det aldrig var


kanske borde jag aldrig försökt
vill så mycket
var stund hisnande

mitt liv skulle vara något annat
ni gråa
underifrån såg jag ner på er

nu står jag här
fullt synlig i all min skam

kanske borde jag aldrig försökt




Fri vers av Nott
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-07 23:40



Bookmark and Share


  Annika Persson
Vem är det som skäms eller borde skämmas?

2013-02-09

    ej medlem längre
Insiktsfull!
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nott
Nott