Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lindring


Feberspruckna läppar
mumlar drömskt om fuktig snö
dess kalla kyssar




Bunden vers (Haiku) av Nott
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-13 08:35



Bookmark and Share


  Haiau
Härligt !
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Nott
Nott